Levering


Montering av garasje

 

Invester mer tid til familien – La 1-2-Tre stå for monteringen!

 

Byggesett

Våre byggesett er mer enn et vanlig byggesett. Vi har høy ferdighetsgrad, noe som gir deg en effektiv og kort monteringstid. Vegger og gavler blir produsert i hele elementer til de fleste garasjer. Gavlgesimskasser inklusive vindskier kommer ferdig sammensatt, og i de fleste tilfeller påmontert gavlene. Vinduer er montert i elementene. Dør- og portåpninger er klargjort og belistet.Takstoler og øvrige varer følger leveransen sammen med monteringsanvisning. Som byggesett blir elementer klargjort og belistet, og gavler heist på plass på grunnmuren med kranbil, under forutsetning av at du eller en annen er tilstede når byggesettet blir levert.

Må ikke sammenlignes med Precut!

Halvmontert
Ønsker du halvmontert betyr det at vi i tillegg monterer vegger, gavler og takstoler på toppsvill. Du kan således gå rett på å legge tak og ferdiggjøre garasjen.

Ferdig montert
Velger du ferdig montert, leverer vi garasjen fullt ferdig over støpt plate, med eller uten oppkant. Garasjen blir levert komplett etter dine spesifikke ønsker og beskrivelse. Kort sagt, klar til bruk. Det er bare å kjøre bilen inn og lukke porten. Ønsker du elektrisk portåpner, må en elektriker legge opp strøm etter monteringen.

 

Vi leverer primært til vårt nærmarked: Telemark, Vestfold, Buskerud og Oslo-regionen.