Om 1-2-Tre


1-2-Tre Elementproduksjon AS

1-2-Tre holder til på Svinevoll ca 20 km nord for Tønsberg. Sentral beliggenhet i Vestfold gjør at vi når våre kunder i det sentrale østlandsområdet på en rasjonell og effektiv måte. Vi er ca 60 faste ansatte og har en årlig omsetning på ca 100 mill kr. Bedriften har lærlingordning slik at rekrutteringen til bransjen opprettholdes. Vi har ca 6000 kvm oppvarmede lokaler for produksjon i tillegg til et moderne administrasjonsbygg.

1-2-Tre har vært i markedet siden 1970 og har opparbeidet en høy kompetanse i faget.  Våre konstruktører har mange års erfaring innenfor bygg- og detaljløsninger, og er viktige støttespillere både for egen produksjon og våre kunder. Vi leverer vegg-, gulv og takelementer, samt takstoler og prekutt løsninger til både eneboliger, flermannsboliger, hytter og større prosjekter.

 

År 2014, modernisering og endring i eierstruktur.

CF Logo

 

Byggevarekjeden Carlsen Fritzøe med sine 26 byggevarehus og årlig omsetning på 2 mrd kr, starter samarbeidet med 1-2-Tre og kjøper seg inn på eiersiden med 50 % andel.

Hensikten er å delta aktivt i markedet for prefabrikasjon som er økende i Norge. Store investeringer i både bygningsmasse og høy teknologisk produksjonsutstyr blir gjennomført.

 

 

Topp moderne produksjonslinje = 1 hus om dagen

_B7A1062

 

De siste årene har 1-2-Tre gjort store investeringer for å effektivisere produksjonen og være best mulig rustet for å konkurrere i markedet.

1-2-Tre har investert over 30 millioner kroner i nytt kappanlegg fra Hundegger og en helt ny produksjonshall med topp moderne utstyr.

Som en av de aller første bedriftene i Norge er det installert en ca 125 meter lang produksjonslinje som faktisk sammenføyer, kapper og spikrer alt fra bindingsverk og plater til ulike ytterkledninger.

I tillegg en monteringsstasjon for rasjonell innmontering av vinduer opp til 300 kg.

Tidligere manuelle operasjoner utføres nå maskinelt i denne hallen og blir styrt via datategninger fra våre konstruktører.

 

 

 

Framtidens produksjonsmåte – økt effektivitet og konkurranseevne.

 

 

Vår målsetting er at 1-2-Tre skal bidra i byggeprosessen med forenklede og rasjonelle løsninger.

Våre kunder skal få en positiv opplevelse ved at selve byggingen er gjort på 1-2-Tre.